De Aju paraplu lolly

geplaatst in: Inspiratie | 0

Ben je op zoek naar een originele traktatie om afscheid te nemen van de crèche, peuterspeelzaal, BSO, basisschool of wat dan ook? De aju paraplu lolly is fantastisch! Achter de paraplu zit een heerlijke lolly verstopt. Deze zijn te koop in de webshop. Geen zin om zelf te knutselen? Wij maken ze graag voor je. Ook compleet zijn ze verkrijgbaar in de webshop. Houdt rekening met een paar dagen extra voor het knutselen! Tip; geef in de bestelling aan wanneer je de aju paraplu nodig hebt. Dan zorgen wij dat het op tijd geleverd wordt.

Hoe maak je de Aju paraplu lolly?

Heel simpel eigenlijk.

Teken op een vrolijk gekleurd papiertje de paraplu en knip dit uit. Voor de tweede kartelrand maak je de paraplu in een andere kleur. Ook die knip je uit. Plak het vervolgens op elkaar en plak het op de lolly. Wil je de tekst “aju paraplu” toevoegen? Kies een leuk lettertype in Word en print het uit. Knip en plak het op de paraplu. En klaar!

Ben je op zoek naar een bepaald soort snoep of heb je traktatie vragen? Stuur ons dan gerust een email op info@snoeptegoed.nl of neem contact op via het contactformulier.

Veel plezier met trakteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *