Sinterklaas 2017

geplaatst in: Inspiratie | 0

Nog heel even wachten en dan is Sinterklaas weer in het land. En dat betekent voor veel van ons dat er een drukke periode aanbreekt. Uiteraard is de leukste tijd van het jaar voor de kinderen! Maar voor de ouders is het een hele drukke periode met stuiterende kinderen. Heb je een kindje dat jarig is en moet trakteren in deze periode, dan is het nog drukker! Hierom hebben wij in onze webshop naast de reeds bestaande sinterklaas artikelen ook een complete traktatie toegevoegd. Namelijk een gevulde portemonnee. Dit is een klein portemonneetje in verschillende kleuren die wij vullen met heerlijke chocolademunten. Neem snel een kijkje in de webshop voor alle sinterklaas artikelen. Ben je op zoek naar een gevulde uitdeel zak van sinterklaas? Stuur dan een email met de wensen. Wij stellen graag een zak samen.

Op zoek naar trakteer inspiratie voor Sinterklaas 2017?

Kijk dan ook eens op onze blog of op Pinterest voor nóg meer leuke traktaties!

Ben je op zoek naar een bepaald soort snoep of heb je traktatie vragen? Stuur ons dan gerust een email op info@snoeptegoed.nl of neem contact op via het contactformulier.

Veel plezier met trakteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *