Bedankjes

geplaatst in: Nieuws | 2

Onlangs kregen wij de vraag of wij bedankjes wilden verzorgen voor een 40-jarig huwelijksfeest. Tuurlijk willen wij dat! Wij hebben al vaker snoepjes verzorgd voor trouwerijen dus dit kunnen wij ook. En wat vinden wij dat leuk om te doen. Aan inspiratie geen gebrek. Zoals wij zelf bij onze eigen bruiloft hebben gemerkt is er een hele grote markt voor alle producten waar je bruids- voor kan plaatsen.  En vaak zijn de prijzen niet mis. Daarom willen wij voor een eerlijke prijs bedankjes maken.

Dus gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie voor een leuke prijs bedankjes bestellen?

Geef ons jullie wensen door en wij gaan voor jullie op zoek. Zo blijf je binnen het budget en heb je een origineel bedankje. Denk hierbij aan een klein weckpotje of reageerbuisje met minimarshmallow. Een vlinderdoosje met hartjessnoepjes. Een doosje in de vorm van bijvoorbeeld een hartje met Mr & Mrs snoepjes. Wij vinden het allemaal leuk om te doen. Wil je er ook een kaartje bij? Ook dat willen wij voor je maken. Geef ons de tekst en eventuele wensen voor een kleur door en wij zorgen er voor. Omdat het allemaal handwerk is, hebben we wel wat tijd nodig om het te maken.

Ook kunnen jullie bij ons terecht voor het leveren van snoepgoed voor een candy table. Denk aan harten, spekken, lolly’s, zuurstokken etc. In de webshop hebben we uiteraard voldoende voorbeelden maar Ook wat niet op de site te vinden is is te leveren. Dus ben je op zoek naar iets, laat het ons weten. Wij helpen graag mee om jullie grote dag te laten slagen.

Kijk ook eens op Pinterest voor nóg meer leuke traktaties!

Voorbeelden van bedankjes:

bedankjes-meester en juffendag-trakteren-bruiloft-weggever-bedankje bruiloft-traktatie-trouwen-uitdelen
Dit kleine weckpotje is een origineel weggeefcadeautje. Deze variant is gemaakt als traktatie voor de meesters en juffen bij een kinderverjaardag. Maar het is geschikt voor diverse gelegenheden. Zoals een bruiloft, meester en juffendag of een jubileum. 
bedankjes-kerstballen-gevulde-kerstballen-traktatie-trakteren-kersttraktatie-snoeptgoed-snoep-uitdelen-bruiloft-trouwerij-huwelijk-meester en juffendag.jpg
Deze plastic ballen zijn gemaakt voor kerst maar ze zijn uiteraard ook anders op te vullen. Zoals minimarsmallows voor een geboorte of hartjes voor een bruiloft. 
bedankjes-spekkies-snoepzakje-uitdeelkado-uitdelen-trakteren-traktatie-snoepgoed-snoeptegoed-kinderfeestje-jarig-uitdeelsnoep- bruiloft-trouwerij-huwelijk-meester en juffendag
Dezer zakjes hebben wij bedacht voor een open dag op kantoor. Maar ze zijn geschikt voor diverse gelegenheden zoals een bruiloft of huwelijksjubileum. Ook een leuk idee voor meester en juffendag. 
bedankjes-trakteren-traktatie-oudhollandssnoepgoed-oud hollands snoepgoed- snoep- snoepjes-snoeptegoed-kaneelstokjes-kaneelkussens-boterbabbelaar-kersenstok-trakteren op werk-feestje-bruiloft –trouwerij -huwelijk- meester en juffendag
Deze zakjes zijn ontworpen voor een originele traktatie op de werkvloer. Maar ook dit kan heel leuk zijn als weggever bij een bruiloft of geboorte.
bedankjes-kleine snoeppot-kruidenpotje-gevulde snoeppot-meester en juffendag-presentje-paasattentie-uitdelen-trakteren-traktatie-snoep-snoeptegoed- bruiloft –trouwerij -huwelijk- meester en juffendag
Leuke weggever voor meester en juffendag of welke gelegenheid dan ook. Zoals weggever bij een bruiloft of geboorte De kleine snoeppot wordt gevuld met snoepgoed naar keuze. Dus bestel het in de webshop en laat ons weten welke vulling u wenst.
bedankjes-meester en juffendag-uitdelen-paasattentie-kado-cadeautje-cadeau-snoep-snoeptegoed-trakteren-traktatie- presentje-paasattentie- bruiloft –trouwerij -huwelijk- geboorte- kinderfeestje-jarig-uitdeelsnoep
Deze gevulde hoorn is perfect als presentje voor de juf of meester. Bijvoorbeeld op meester en juffendag of als uw kind gaat trakteren op school. Ook te gebruiken als kindertraktatie. Maar ook dit kan heel leuk zijn als weggever bij een bruiloft of geboorte.
bedankjes-trouwbedankjes-meester en juffendag-trakteren-bruiloftbedankjes-weggever-bedankje bruiloft-traktatie-trouwen-uitdelen-vlinder doosje-huwelijkbedankjes-huwelijk-trouwerij
De vlinder doosjes zijn voor van alles te gebruiken. Als presentje voor de juf of meester. Bijvoorbeeld op meester en juffendag of als uw kind gaat trakteren op school. Maar ook dit kan heel leuk zijn als weggever bij een bruiloft of geboorte. Ze zijn naar eigen keuze te vullen. Denk bijvoorbeeld aan chocolaatjes of hartjes snoepjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

2 Responses

  1. Hermien

    Ik zoek bedankjes voor 40 jarig huwelijk
    Wat hebben jullie daar voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *