Zeemeerminnen

geplaatst in: Inspiratie | 0

Op dit moment zijn naast de flamingo’s en de eenhoorns ook de zeemeerminnen een trend. Bijna in elk zwembad kan je tegenwoordig terecht voor een zeemeerminnenfeestje. Onlangs kreeg ik de vraag om hier een aantal artikelen voor bij elkaar te zoeken. De basis was een doorzichtig uitdeelzakje met een zeemeerminnenstaart. Deze is gevuld met een vrolijke likschelp, een zeeblauwe ronde spek, een groen matje en een vis. Echt een vrolijke traktatie is het geworden! De zakjes en likschelpen zijn ondertussen toegevoegd op in de webshop. De andere artikelen nog niet. Maar wil je deze traktatie of een andere variant ook graag bestellen? neem dan even contact op per email of het formulier. Ook als je op zoek bent naar bijpassende slingers, tafelkleden etc kunt u contact opnemen. Wat wij niet op voorraad hebben kunnen wij altijd voor u zoeken.

 

Op zoek naar trakteer inspiratie voor zeemeerminnen?

Kijk dan ook eens op onze blog of op Pinterest voor nóg meer leuke traktaties!

Ben je op zoek naar een bepaald soort snoep of heb je traktatie vragen? Stuur ons dan gerust een email op info@snoeptegoed.nl of neem contact op via het contactformulier.

Veel plezier met trakteren!

 

zeemeerminnen- likschelp, snoepschelp, schelp, onderwater snoep, zee snoep, zee traktatie, zeemeerminnentraktatie, zeemeerminnenfeestje, trakteren, traktatie, verjaardag, uitdelen, feestje, kinderfeestje,snoep
Heerlijk zo’n likschelp in mooie kleuren.
zeemeerminnen - zeemeermin zakje, zeemeermin, uitdeelzakje, uitdeel zakje zeemeermin, trakteren, traktatie, uitdelen, zeemeerminnenfeestje, schelp, zee, zee traktatie, feestje
Op zoek naar een zeemeerminnen traktatie? Dan is dit zeemeermin zakje een geweldig idee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *